Ledenadministratie

De ledenadministratie van de Gymnastiek wordt verzorgd door Corine Hardeman. ledengymsvrenswouw@live.nl

Hier de regels op een rijtje:

Aanmelden
Na 3 proeftrainingen kunt u zich aanmelden bij sportvereniging Renswouw d.m.v. het invullen van een Inschrijfformulier Gymnastiek.  Na het invullen en ondertekenen van het formulier kunt u het formulier mailen naar:  ledengymsvrenswouw@live.nl
Na aanmelding dien je minimaal één jaar lid te blijven.

Opzeggen
Het opzeggen van het lidmaatschap dient per e-mail te gebeuren. Graag een mail met daarin je naam, adresgegevens, groep en de datum van opzegging naar ledengymsvrenswouw@live.nl

Mutaties in persoonlijke gegevens
Wijzigingen in de gegevens die je in het Inschrijfformulier Gymnastiek hebt vermeld, dienen zo spoedig mogelijk via de mail (ledengymsvrenswouw@live.nl) te worden doorgegeven.

“Rustend” lid worden
Als je rustend lid wenst te worden dan moet dit via de e-mail gemeld worden. Het moment van mailen wordt als “rustdatum” aangemerkt. Tenzij je aangeeft dat je op een latere datum als rustend lid wilt worden aangemerkt. In dat geval wordt deze datum als “rustdatum” aangemerkt. De reeds vooruitbetaalde contributie wordt verrekend met het bedrag dat je als rustend lid moet betalen.

Weer actief gaan sporten
Indien je weer wilt gaan sporten dient dit via de e-mail gemeld te worden. Het moment waarop je aangeeft weer te zullen gaan sporten wordt als “einde rustdatum” aangemerkt. Het vooruitbetaalde bedrag voor een rustend lid zal worden verrekend met de te betalen contributie.

Contributie
De contributie is inclusief de bondscontributie en exclusief wedstrijdkosten.  www.svrenswouw.nl/contributie

Kortingen
De sportvereniging bied kortingen aan bij het lidmaatschap bij meerdere verenigingsonderdelen en/of een gezinsabonnement. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *