nieuwe trainsters – recreatiegym

Hoera, wij hebben nieuwe trainsters bij de recreatiegym!

nieuwe trainsters - kim en louise

Vanaf nu zijn wij de nieuwe leidsters van de recreatiegym. Op maandagmiddag geven wij twee groepen les. Voor de kinderen uit groep 1 en 2 is dit van half 5 tot half 6. En voor de kinderen uit groep 3 en 4 van half 6 tot half 7. Wij zullen onszelf even aan jullie voorstellen:

Ik ben Louise de Man. Woon in Renswoude en ben 19 jaar oud. Zelf heb ik 10 jaar op gym gezeten en 3 jaar gevangen bij de kleutergym. Hierdoor kwam ik erachter dat ik het leuk vind om met kinderen te werken en studeer daarom pedagogische wetenschappen. Ik hoop de kinderen op hun eigen manier dingen te leren en een leuke les te geven!

Ik ben Kim Sennef en woon ook in Renswoude. Ik ben 17 jaar en zit in het examenjaar. Hierna wil ik op de pabo gaan studeren in Utrecht. Zelf heb ik ongeveer 7 jaar gegymd en ik ben nu zo’n 4,5 jaar aan het vangen bij Amber en Sandra. Ik heb ook al jongensgym gegeven maar deze is samengevoegd met de recreatiegym. Ik hoop op leerzame jaren waarin we de kinderen veel kunnen leren maar vooral veel plezier mogen hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation